ادويه هندي در چه غذاهايي استفاده ميشود
بسياري از مردم در واقع نام ادويه و كوركومين را شنيده اند، اما با محبوبيت بيشتر ادويه در غرب به دليل خواص پزشكي اش، به نظر مي رسد برخي سردرگمي ها در رابطه با نحوه اتصال آنها به يكديگر افزايش مي يابد. البته ادويه جزو پرطرفدارترين طعم هاست و يكي از مواد اصلي آشپزي هندي است. اما هنگامي كه براي خواص پزشكي آن استفاده مي شود، ماده فعال در واقع كوركومين است كه حدود 5 درصد از ريشه ادويه را تشكيل مي دهد. ادويه رنگ زرد روشني دارد. اين چيزي است كه به پودر كاري ظاهر آن را مي دهد. به خودي خود طعم قوي ندارد و در جنگل هاي وحشي جنوب شرقي و جنوب آسيا رشد مي كند. فراواني و دسترسي آسان آن در واقع آن را به يك عنصر اصلي در آشپزي هندي تبديل كرده است و در واقع مدت هاست كه در عرف طب طبيعي هندي آيروودا از آن استفاده مي شده است. به طور كلي، به شكل پودر در دسترس است، اما در كشورهايي كه منابع فراواني وجود دارد، افراد از برگ هاي تازه آن در تهيه و پخت غذا استفاده مي كنند. مانند زنجبيل، طعم منحصر به فردي دارد، بنابراين در طيف وسيعي از غذاها مانند محصولات پخته شده، سس ها، پنير، خردل و كره استفاده مي شود. در حالي كه روغن آن را مي توان در عطرها استفاده كرد، رزين براي رنگ آميزي و چاشني مواد غذايي استفاده مي شود. اين يك ضد التهاب و آنتي اكسيدان است كه آن را در مبارزه با بيماري هاي درد مانند آرتريت روماتوئيد، مولتيپل اسكلروزيس و استئوآرتريت بسيار موثر مي كند. خواص آن به طور طبيعي به كاهش علائم و نشانه هاي سفتي و تورم كمك مي كند. اين يك مسكن طبيعي فوق العاده است. علاوه بر اين، به توليد يك آنتي اكسيدان قوي به نام گلوتاتيون كمك مي كند كه سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند. اين مي تواند در جلوگيري از آلزايمر نقش داشته باشد -- مجله بيماري آلزايمر توضيح مي دهد كه بروز بيماري آلزايمر در كشورهايي كه مقدار زيادي كوركومين مصرف مي كنند نسبتا كم است. در يك مطالعه تحقيقاتي UCLA، به موش ها كوركومين تزريق شد و محققان اتصال با بتا آميلوئيد را مشاهده كردند، ماده اي كه به مسدود كردن پلاك آميلوئيدي كمك مي كند كه به آلزايمر كمك مي كند. مطالعات تحقيقاتي بيشتري برنامه ريزي شده است و علم اكنون در حال بررسي كوركومين براي تعيين كارايي آن در اين زمينه است. اين مي تواند در جلوگيري از برخي سرطان ها موثر باشد-- Life Extension Foundation مطالعه اي روي اين ماده منتشر كرد و دريافت كه كوركومينوئيدها مي توانند در قطع چرخه سلولي در سلول هاي سرطاني نقش داشته باشند و در نتيجه آنها را از بين ببرند. به همين دليل است كه بسياري از پزشكان طبيعي اكنون كوركومين ادويه را به بيماران سرطاني خود توصيه مي كنند.
جاي ادويه 9 پارچه كارال كد 526
برنج ليمويي خوشمزه درست كنيد! برنج ليمو يك نوع بسيار محبوب از دستور پخت برنج در هند است. اين غذاي خوشمزه و سالم از مناطق جنوبي هند مي آيد. به ليمو برنج به دليل ترش بودن مزه آن به ليمو برنج گفته مي شود زيرا براي تهيه آن از آبليمو استفاده مي شود. جداي از آن، يكي ديگر از ويژگي هاي بارز آن رنگ زرد بسيار زيباي آن است كه از استفاده از ادويه در آن به دست مي آيد. من اولين بار چند سال پيش برنج ليمو خوردم. از آن زمان من به يك طرفدار بزرگ تبديل شده ام. براي همه حواس جذاب است - طعم عالي، رنگ عالي و عطر شگفت انگيز دارد. براي تهيه برنج ليمو چه چيزي لازم است؟ پخت و پز ليمو برنج وقت گير نيست. فقط 15-20 دقيقه طول مي كشد. مرحله اول اين است كه روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط گرم كنيد و همه ادويه ها را بريزيد. آنقدر بپزيد كه عطر ادويه ها را به خوبي حس كنيد. به طور معمول 3-4 دقيقه طول مي كشد. سپس آبليمو را بگذاريد و ۱ دقيقه تفت دهيد و سپس برنج را اضافه كنيد. نكته مهم اين است كه به هم زدن مخلوط ادامه دهيد تا ادويه ها به خوبي با برنج مخلوط شوند. 3-4 دقيقه بپزيد. ليمو برنج شما آماده است! تزئين دلخواه را اضافه كنيد. تعداد براي سرويس دهي به 4 نفر كافي است. من حدود 10-12 سال پيش كه به سفري به جنوب هند رفتم، رسام داشتم. از آن زمان من يك طرفدار بزرگ هستم. راه هاي زيادي براي پختن آن وجود دارد. هر كسي يك سبك منحصر به فرد دارد. در اينجا من يكي را جمع مي كنم كه بسيار متداول است. همه چيز مورد نياز است؟ نخود كبوتر خرد شده را همراه با 4 فنجان آب و ادويه در تابه اي روي حرارت متوسط مي گذاريم تا بجوشد. تابه را تا حدي بپوشانيد. اجازه دهيد 40-45 دقيقه بجوشد. اين باعث نرمي دال مي شود. سپس با استفاده از مخلوط كن خم كنيد تا يكدست شود. دوباره در تابه بريزيد. آب را اضافه كنيد تا 5 فنجان رسام درست شود. زنجبيل، فلفل، نمك و گوجه فرنگي را اضافه كنيد و دوباره روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد. دوباره حرارت را كم كنيد. اجازه دهيد مدتي بجوشد. بعد از اين حرارت، روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط قرار دهيد، دانه خردل، فلفل قرمز، زيره، فلفل را اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. وقتي هنوز روي سوپ است، آن را داخل سوپ بريزيد. تابه را از روي گاز برداريد.
قيمت ادويه در هند
معمولا غذاي ما بدون كمي پودر فلفل قرمز و پودر ادويه ناقص است. حتي غيرممكن است كه به غذاهاي هندي بدون طعم آتشين فلفل قرمز و رنگ گرم ادويه فكر كنيد. در جايي كه پودر فلفل قرمز طعمي تند و تند به آماده سازي مي دهد، پودر ادويه رنگ زرد خاكي را به ظروف اضافه مي كند. آنها نه تنها طعم را افزايش مي دهند بلكه در عين حال تعادل كاملي بين گروه هاي مختلف ايجاد مي كنند. همچنين به دليل وجود تركيبات مختلف گياهي فعال، به طور مداوم سلامت فرد را حفظ مي كنند. حالا حتما به اين فكر مي كنيد كه ادويه ها چقدر براي سلامتي مفيد هستند؟ در ابتدا، اجازه دهيد در مورد فوايد سلامتي پودر فلفل قرمز صحبت كنيم. شايد همه شما بدانيد كه فلفل قرمز حاوي تركيبي به نام كپسايسين است كه غذاي شما را تندتر و تندتر مي كند. اين تركيب به كاهش احتمال التهاب و كاهش درد در عضلات، مفاصل و كمر مي پردازد و در نتيجه به عنوان يك درمان طبيعي تسكين درد عمل مي كند. اين پودر فلفل قرمز همه كاره سطوح تري گليسيريد، كلسترول و تجمع پلاكت ها را كاهش مي دهد، بنابراين به عنوان يك تقويت كننده قوي سلامت قلب عمل مي كند. از آنجايي كه فلفل قرمز سرشار از خواص ضد باكتريايي است، پودر احتمال احتقان بيني را كاهش مي دهد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود مي بخشد. اكنون كه به فوايد سلامتي پودر ادويه مي پردازيم، مي توانيم بگوييم كه حتي كمي از آن مي تواند مانند يك جادو عمل كند تا طعم و عطر ظروف را افزايش دهد. از زمان هاي قديم به دليل مزاياي بيشماري كه دارد به طور انحصاري در آشپزي هندي استفاده مي شده است. ادويه حاوي تركيبي طبيعي به نام كوركومين است كه رنگ زرد را همراه با فوايد ارائه مي دهد. ادويه حاوي عوامل شفابخش طبيعي است كه خواص آنتي اكسيداني، ضد ويروسي، ضد باكتريايي، ضد قارچي و ضد التهابي را ايجاد مي كند. به طور گسترده اي براي تقويت ايمني، تسكين درد ناشي از آرتريت و كمك به هضم استفاده مي شود. به دليل خواص آنتي اكسيداني و ضدالتهابي، مشخص شده است كه سطح قند خون را كنترل مي كند و زخم ها را التيام مي بخشد. سوال بعدي كه بايد ذهن شما را درگير كند اين است كه چگونه مي توان خلوص اين ادويه ها را بررسي كرد؟ شما درست مي گوييد. امروزه به دليل مادي گرايي در بين مردم، بسياري از مغازه داران گاهي مصرف كنندگان را بر ضد پاكي فريب مي دهند. آنها بسياري از مواد شيميايي، نگهدارنده ها و حتي مواد تقلبي را اضافه مي كنند تا سود زيادي به دست آورند. اما اكنون مي توانيم بين پودر فلفل قرمز خالص و ناخالص و پودر ادويه با روشي كه داده شد، مرزبندي كنيم. بيشتر پودر فلفل قرمز با استفاده از پودر آجر يا پودر تالك تقلبي مي شود. ما مي توانيم اين مواد را با مصرف يك قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز در يك ليوان آب ساده تشخيص دهيم. اگر مواد تقلبي وجود داشته باشند، رنگ آب به قرمز آجري تغيير مي كند، اما پودر فلفل قرمز خالص نمي تواند در آب حل شود. براي بررسي خلوص پودر ادويه كه مي تواند عمداً با پودر گچ، خاك اره، آرد برنج يا نشاسته تقلب شود، آب گرم را در يك ليوان بريزيد و يك قاشق چاي خوري پودر ادويه را به آن اضافه كنيد. بگذاريد 20 دقيقه بماند، اگر پودر ادويه ته آن جا بيفتد و آب بالا بماند، خالص است. در نتيجه، شكي نيست كه ادويه ها مانند يك ابزار همه كاره براي افزايش طعم در آماده سازي شما هستند، اما از ناخالصي هاي مختلفي كه مي توان به آنها اضافه كرد آگاه باشيد. هميشه از يك برند معتبر خريد كنيد و از تهيه غذاهاي خود لذت ببريد. آنها به طور انحصاري براي تهيه چاتني، چات، سالاد، رايتا و بسياري از غذاهاي ديگر استفاده مي شوند. همچنين مي توانيم روي ميان وعده هاي مختلف بپاشيم كه طعم آن ها را افزايش مي دهد. آنها داراي خواص قليايي هستند كه به دليل آن هر دو به كاهش اسيديته، حفظ تعادل آب در بدن كمك مي كنند و براي درمان بسياري از بيماري هاي تنفسي استفاده مي شوند. آنها همچنين براي درمان هاي مختلف مربوط به پوست استفاده مي شوند. گاهي اوقات براي تهيه اسكراب بدن نيز.