ادويه جات ضد درد
قوي ترين آنتي اكسيدان آن، كوركومين، به راحتي در جريان خون جذب نمي شود، اما افزودن كمي چربي يا فلفل - عنصر كليدي در فلفل سياه - مي تواند به بدن كمك كند تا از خوبي هاي آن استفاده كند. معمولاً يك يا دو قاشق چاي خوري براي يك غذا كافي است، اما ممكن است بخواهيد با كمتر شروع كنيد زيرا طعم آن در ابتدا مي تواند شديد باشد. و هشدار منصفانه به والدين و كودكان: لكه ادويه، پس سعي كنيد از ريختن آن جلوگيري كنيد! ادويه آسياب شده زماني كه در يك كابينت خنك، خشك و تاريك نگهداري شود تا يك سال خوب است و خريد يك مارك ارگانيك ادويه براي اطمينان از عاري بودن آن از آلاينده هايي مانند آفت كش ها بهتر است. ريشه تازه، كه مي توانيد در بخش توليد سوپرماركت نزديك زنجبيل پيدا كنيد، بيشترين مواد مغذي را ارائه مي دهد و مي تواند تا دو هفته در يخچال نگهداري شود. تنها چيزي كه نياز داريد يك تكه به اندازه ناخن صورتي است كه با آن بپزيد. يكي از محبوب ترين راه ها براي قرار دادن كودكان در معرض ادويه در هند از طريق شير طلايي است – تركيبي از ادويه، فلفل سياه، دارچين و روغن نارگيل حل شده در شير شيرين شده با عسل و روي آن زنجبيل تازه رنده شده. همچنين مي توانيد كمي ادويه را به مخلوط پنكيك خشك براي پنكيك طلايي اضافه كنيد يا آن را به ماك و پنير، كره بادام زميني، هوموس، تخم مرغ، بلغور جو دوسر يا ماست بريزيد تا تركيبي سالم به غذاهاي اصلي بچه ها اضافه كنيد. اين تركيب از مواد همچنين براي حمايت از هضم و متابوليسم سالم عالي است. وقتي دما بالا مي رود، حتي مي توانيد بستني هاي شير طلايي را هم بزنيد، ادويه، دارچين و زنجبيل را با شير نارگيل و عسل مخلوط كنيد تا در قالب ها يخ بزنيد تا يك خوراكي با طراوت داشته باشيد. خمير ادويه همچنين مي تواند در هنگام حمله پشه ها يا ضربه ها و كبودي ها كارايي مضاعف انجام دهد. مخلوط كردن ادويه با كمي شير، روغن، آلوئه ورا يا ليموترش مي تواند پادزهر خوبي براي نيش حشرات خارش دار يا مفاصل متورم باشد. و ادويه حتي يك جايگزين عالي غير سمي براي تخم مرغ هاي عيد پاك و ساخت رنگ انگشتي خانگي است!
نام ادويه هندي
ادويه، ادويه زرد روشن كه اغلب در كاري، خردل و شير لاته طلايي استفاده مي شود، به عنوان يك غذاي فوق العاده شهرت زيادي به دست آورده است. اين ماده به دليل خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني آن مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان يك دفاع طبيعي در برابر سرطان و بيماري آلزايمر مورد تحسين قرار گرفته است. با اين حال، اين شهرت ممكن است به تازگي كاهش يافته باشد: بررسي جديد ادبيات علمي در مورد كوركومين، شناخته شده ترين ماده شيميايي در ادويه، نشان مي دهد كه اين تركيب در صورت وجود، فوايد سلامتي محدودي دارد. نويسندگان اين بررسي جديد كه در مجله شيمي دارويي منتشر شده است، مي گويند ممكن است هنوز دليلي براي گنجاندن «ادويه طلايي» در رژيم غذايي شما وجود داشته باشد. اما تا آنجا كه شواهد كنوني نشان مي دهد، معروف ترين تركيب آن با هياهوي آن سازگار نيست. ريشه ادويه آسياب شده قرن ها در آشپزي هندي و چيني (و طب سنتي) مورد استفاده قرار گرفته است. اما وقتي بازبينان به چندين كارآزمايي باليني اخير و مطالعات اپيدميولوژيك روي كوركومين نگاه كردند، متوجه شدند كه يافته هاي تحقيقات اغلب به درستي در رسانه ها ترجمه نمي شوند. خبرنامه سلامت ما را دريافت كنيد. براي دريافت آخرين اخبار سلامت و علم، به علاوه پاسخ به سوالات سلامتي و نكات تخصصي، ثبت نام كنيد. مايكل والترز، دانشيار پژوهشي در موسسه اكتشاف و توسعه درماني دانشگاه مينه سوتا، مي گويد: «زماني كه چيزي وارد مطبوعات رايج شود، مي توان آن را نامتناسب كرد. در گزارش جديد اشاره شده است كه يكي از مشكلات بزرگ اين است كه كوركومين به راحتي توسط بدن جذب نمي شود. و عليرغم هزاران مقاله تحقيقاتي منتشر شده در مورد ادويه، بازبينان نتوانستند هيچ آزمايش باليني دوسوكور و كنترل شده با دارونما (استاندارد طلايي تحقيقات پزشكي) را براي حمايت از ادعاهاي سلامت بي شمار پيدا كنند.