ادويه هندي ها و ادويه خورشت بادمجان

ادويه عمده و فروش عمده ادويه جات اصل و زردچوبه

ادويه هندي ها و ادويه خورشت بادمجان

۵ بازديد

 

ادويه ويكو


سعي كنيد به دنبال ادويه تازه در يك فروشگاه مواد غذايي خاص، فروشگاه مواد غذايي هيت يا بازار هند يا آسيا باشيد. آن را در يخچال نگهداري كنيد: آن را در حوله كاغذي بپيچيد و سپس آن را در يك كيسه پلاستيكي قرار دهيد. براي يك يا دو هفته به خوبي حفظ مي شود. اگر متوجه كپك شديد، آن را جدا كرده و دستمال كاغذي را تعويض كنيد. ادويه تازه مانند زنجبيل به نظر مي رسد كه آگاهانه با هويج همراه شده است و تنها به اين منظور است كه فرزنداني چشم نواز با گوشت بسيار زيبا و پر جنب و جوش نارنجي رنگ ايجاد كند (و همانطور كه حداقل بخشي از ظاهر خوب آن نشان مي دهد، ادويه در واقع ارتباط نزديكي با زنجبيل دارد). 1، بسيار بالاتر) با يك چاقو، پوست كن سبزيجات يا قاشق (همانطور كه مي توانيد با زنجبيل انجام دهيد) و سپس به دلخواه آماده كنيد. 2) نسبت به زنجبيل، چون فيبري كمتري دارد. فقط بخش مربوط به رنگ طبيعي بودن آن را به خاطر بسپاريد - به همان اندازه روي تخته برش و انگشتان شما مؤثر است. نكته: سطوح برش را فوراً بشوييد. دستكش بپوشيد (يا براي انگشتان زرد آماده باشيد). مانند زنجبيل، پس از پوست كندن و رنده كردن ادويه، تفاله آن را مي توان فشار داد تا آبميوه توليد شود (آن را در آبميوه گيري قرار دهيد تا زمان بيشتري به مقدار بيشتري برسد). از آن مايع در سس هاي سالاد، خمير نان، يا آب ميوه يا اسموتي صبحگاهي خود استفاده كنيد. مي توان آن را نازك برش داد يا به چوب كبريت هاي ريز خرد كرد تا به سالاد سبز، سالاد سيب زميني و سالادها اضافه شود. از ادويه تازه در عدس، برنج و ساير غذاهاي غلات استفاده كنيد. ورقه شده، مي توان آن را به سوپ يا ترشي اضافه كرد. ادويه تازه به خوبي با غذاهاي تخم مرغي تركيب مي شود: سعي كنيد مقداري از آن را در سالاد تخم مرغ، تخم مرغ همزده يا املت رنده كنيد. از ادويه رنده شده در ماريناد مرغ، ماهي يا سبزيجات استفاده كنيد. چاي ادويه را با ادويه رنده شده، عسل و فلفل سياه تازه رنده شده درست كنيد. اگر نمي خواهيد آن را بال بزنيد، دستور غذاي جنيفر پريلو را امتحان كنيد. اگر شما اين مقاله را تحسين مي كنيد، مايليد اطلاعات بيشتري در مورد فروش عمده سماق قرمز بدست آوريد به سايت ما مراجعه كنيد.
ادويه ويكو

خريد ادويه سالاد


زنجبيل يا لويا يكي از آن موادي است كه در غذاهاي محلي ما رايج است. اين دومين ماده مهم در تينولاي مرغ به جز مرغ است و براي از بين بردن طعم ماهي تاهنگ و ساير صدف ها استفاده مي شود. دو ريشه ديگر وجود دارد كه در سوپرماركت شبيه زنجبيل هستند اما كاملا زنجبيل نيستند. يكي رنگ نارنجي روشن است كه كوچك و حلقه دار است و ديگري سخت است، مانند چوب، اما كم رنگ تر است. احتمالاً به گلنگال يا ادويه نگاه مي كنيد، نه زنجبيل! هر سه بخشي از خانواده ريزوم ها هستند كه ساقه هاي خزنده هستند كه به جاي عمودي به صورت افقي رشد مي كنند. اين بدان معناست كه اينها مي توانند يك گياه جديد توليد كنند. سيستم ريشه اگر رها شود رشد كند. اين يكي از دلايلي است كه رشد آن آسان است اما برداشت آن از آنجايي كه زير زمين است دشوار است. هر سه را مي توان به روش هاي مشابه با كندن پوست و برش دادن، كوبيدن يا خرد كردن ريز قبل از افزودن به ظرف ها آماده كرد. آيا با اين سه ماده آشنا هستيد؟ اگر نه، شما تنها نيستيد. 1 زنجبيل داراي پوست برنزه نرم است. ادويه داراي پوست نارنجي و حلقه اي است. Galangal داراي پوست زرد كم رنگ و صاف است. نگاهي سريع به بيروني اين سه ريزوم نشان مي دهد كه ادويه متفاوت ترين از اين سه ريزوم است. پوست نارنجي روشن دارد، اندازه آن كوچك تر است و حلقه هاي متعدد و واضحي در طول پوست آن وجود دارد. حلقه ها در زنجبيل يا گلنگال كاملاً برجسته نيستند. زنجبيل داراي پوست نازك و برنزه اي روشن است كه ريشه هاي چوبي گوشتي اما مرطوب را در زير آن پنهان مي كند. در همين حال، galangal داراي پوستي شبيه به زنجبيل است اما رنگ آن بسيار كم رنگ تر است. رنگ آن بيشتر به سمت سفيد روشن تر از زرد روشن تر متمايل است. اگر هنوز نمي توانيد تصميم بگيريد كه زنجبيل است يا گلنگال، پوست را نوازش دهيد. پوست گالنگال صاف تر از زنجبيل است. 2 زنجبيل زرد است. ادويه نارنجي است. گالنگال زرد كم رنگ است. بارزترين تفاوت ادويه دو مورد ديگر رنگي است. حتي بدون بريدن ادويه، مي دانيد كه ادويه است زيرا رنگدانه بالايي دارد. در واقع، اين تنها يكي از اين سه است كه به رنگ نارنجي روشن است. زنجبيل وقتي برش داده مي شود رنگ زرد دارد در حالي كه گلنگال در مقايسه با رنگ زرد زنجبيل رنگ زرد كم رنگ تري دارد. 3 لكه ادويه. فروش عمده سماق قهوه اي زنجبيل آبدار است. گالنگال مانند چوب سخت است.
خريد ادويه سالاد

قيمت سرويس ادويه نگين دار


بدون شك دليل اصلي ابتلا به آلزايمر هنوز مشخص نيست، زيرا طبق تحقيقات، كوركومين به دست آمده از ادويه در پيشگيري از اين بيماري بسيار موثر است. آنتي اكسيدان هاي به دست آمده از چاي ادويه احتمال آسيب هايي را كه در بدن مي تواند منجر به آلزايمر شود، كاهش مي دهد. علاوه بر اين، چاي ادويه از دست دادن نشانگر سيناپسي و افزايش آميلوئيدها را كه از عوامل اوليه ايجاد آلزايمر هستند نيز كاهش مي دهد. خواص به دست آمده از چاي ادويه همچنين در كاهش آسيب سلولي، رسوبات آميلوئيد، پلاك ها يا حتي التهاب كه برخي از شرايط اصلي منجر به آلزايمر هستند، موثر است. سيستم ايمني سالم نيز در فوايد چاي ادويه زنجبيل ذكر شده است. همانطور كه كوركومين به دست آمده از چاي ادويه براي ساير فوايد سلامتي مفيد است، براي بهبود سطح ايمني نيز بسيار ضروري است. اين نوشيدني داراي خواصي مانند ضد ويروسي، ضد التهابي، آنتي اكسيداني و ضد باكتريايي است كه به طور كلي به مبارزه با مشكلات مربوط به سيستم ايمني بدن كمك مي كند و عملكرد آن را تقويت مي كند. چاي ادويه به تنظيم عملكرد سلول هاي ايمني كمك مي كند و همچنين براي كاهش شانس ابتلا به سرطان مفيد است. سطح كلسترول ارتباط مستقيمي با مسائل مختلف قلبي عروقي مانند بيماري هاي قلبي، سكته مغزي، بيماري هاي منجر به جراحي باي پس شريان و غيره دارد. و براي كاهش احتمال ابتلا به چنين مشكلات سلامتي، بايد سطح كلسترول بد را در بدن كاهش داد. اين نه تنها حاوي كوركومين است، بلكه سرشار از خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني است. از اين رو، مصرف منظم چاي ادويه براي كاهش سطح كلسترول بد در بدن كاملاً فعال است.
قيمت سرويس ادويه نگين دار

ادويه مخصوص پفك هندي


ادويه اين روزها در همه جا ظاهر مي شود - از طعم دار كردن اسموتي ها و سرخ كردني ها گرفته تا رنگ آميزي كاري، سوپ و حتي چاي. ادويه كه از ساقه گياه Curcuma longa گرفته مي شود و سپس به صورت پودر در مي آيد، منشأ آن هند است و هزاران سال است كه وجود داشته است. بسياري از فرهنگ ها از ادويه براي پخت و پز، اهميت مذهبي و اهداف دارويي مانند درمان بريدگي ها و سوختگي ها، تسكين ناراحتي گوارشي، بهبود گردش خون و درمان سرماخوردگي استفاده كرده اند. اما آيا پودر زرد طلايي واقعاً مطابق با همه تبليغات است؟ اين مسابقه سريع را انجام دهيد تا ببينيد كه آيا مي توانيد حقايق را از داستان هاي تخيلي در مورد اين ادويه رمزگشايي كنيد. پاسخ: بله، مي تواند كمك كند. به گفته ناتالي ريزو، متخصص تغذيه در شهر نيويورك، ادويه حاوي تركيبي به نام كوركومين است كه داراي خواص ضد التهابي است. اين مي تواند در پيشگيري از التهاب مزمن، كه مسئول مسائلي مانند آرتريت، يك بيماري التهابي مفاصل است، مفيد باشد. افسردگي و اضطراب، كه با التهاب در مغز همراه است. بيماري قلبي، كه در اثر پاسخ التهابي به تجمع پلاك هاي چربي در شريان هاي شما ايجاد مي شود. و سرطان كه در آن التهاب جزء پيشرفت تومور است. به طور خاص براي ما دونده ها، ادويه مي تواند به التهاب حاد يا كوتاه مدت مفاصل پس از يك دويدن طولاني كمك كند. ريزو مي گويد: «ما مي خواهيم از آن التهاب جلوگيري كنيم يا تا آنجا كه ممكن است براي كمك به درد آن را درمان كنيم. به گفته فرانك ليپمن، MD، موسس و مدير مركز سلامت Eleven Eleven در شهر نيويورك، تسريع بهبودي پس از تمرين نيز مي تواند مفيد باشد. و Rizzo موافق است و مي گويد كه مي تواند براي جلوگيري از درد عضلاني تاخيري (DOMS) مفيد باشد. يك مطالعه در سال 2017 در مجله FASEB اين موضوع را تاييد كرد و نشان داد شركت كنندگاني كه مكمل كوركومين مصرف مي كردند نسبت به كساني كه مكمل كوركومين مصرف نمي كردند، درد عضلاني كمتري داشتند. ليپمن مي گويد علاوه بر اين، ادويه براي بدن شما بسيار راحت تر از مصرف يك NSAID بدون نسخه است كه مي تواند عوارض جانبي ناخواسته اي مانند زخم معده يا سوزش سر دل داشته باشد. پاسخ: ادويه براي بسياري از جنبه هاي سلامت كلي شما مفيد است. ليپمن مي گويد: «اين ماده تأثيرات مثبتي بر عملكرد مغز و سلامت قلب و عروق دارد، مي تواند پيشرفت طبيعي سلول هاي سرطاني را مختل كند و با كاهش سرعت كوتاه شدن تلومرهاي شما به كند شدن پيري كمك كند». تلومرها در انتهاي هر كروموزوم يافت مي شوند و به تقسيم سلولي كمك مي كنند. مطالعه اي كه در سال ۲۰۱۸ در مجله آمريكايي روان پزشكي سالمندان منتشر شد، نشان داد كه وقتي شركت كنندگان دو بار در روز ۹۰ ميلي گرم كوركومين مصرف مي كردند، بهبودهايي را در حافظه و دامنه توجه خود مشاهده كردند. " در اين مطالعه آمده است. به گفته ليپمن، براي مصارف درماني خاص، مانند درمان آرتريت، مكمل ادويه با دوز بالاتر تا 4 گرم در روز مفيدتر است. او مي گويد كه به دنبال خاصيت فعال كوركومين باشيد. و مطمئن شويد كه مكمل فاقد رنگ خوراكي يا پركننده باشد. اما اگر فقط به دنبال سالم ماندن هستيد و از ادويه به عنوان يك اقدام پيشگيرانه استفاده مي كنيد، افزودن آن به غذاهاي خود يك شرط مطمئن است. ريزو مي گويد: «اين ادويه اي است كه مي توانيد آن را به سبزيجات برشته، تخم مرغ، سوپ و غيره اضافه كنيد». ريزو مي گويد ½ تا 1 قاشق غذاخوري ادويه در روز بيشترين فوايد را به شما مي دهد. به خاطر داشته باشيد، زماني كه ادويه را با مواد مغذي خاصي جفت كنيد، بدن شما بهترين جذب را دارد. به عنوان مثال، پيپرين موجود در فلفل سياه و چربي هاي موجود در موادي مانند روغن زيتون و آووكادو به بدن شما كمك مي كند تا آن را به بهترين شكل پردازش كند. ليپمن مي گويد مصرف بيش از مقدار توصيه شده مي تواند باعث ناراحتي دستگاه گوارش براي برخي افراد شود. اما از آنجايي كه تحقيقات نشان داده است كه مقادير مختلف ادويه و كوركومين براي كمك به درمان بيماري هاي مختلف توصيه مي شود، هميشه ابتدا با پزشك خود مشورت كنيد تا بهترين درمان و دوز را براي هر بيماريي كه ممكن است داشته باشيد، بررسي كنيد.
ادويه مخصوص پفك هندي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.